Films, Series & TV

Feyenoord krijgt een eigen streamingsdienst: Feyenoord ONE

foto: ANP: Olaf Kraak
  1. Newschevron right
  2. Feyenoord krijgt een eigen streamingsdienst: Feyenoord ONE

Feyenoord-fans opgelet. Je hoeft vanaf nu nooit meer iets missen van je favoriete club, want Feyenoord heeft vandaag een eigen streamingdienst gelanceerd: Feyenoord ONE. Dit is de eerste club in Nederland met een eigen online streamingdienst. Feyenoord treedt hiermee in de voetsporen van Liverpool en Real Madrid. Via de streamingsdienst kunnen supporters genieten van exclusieve Feyenoord-videocontent op één plek.

Feyenoord ONE

Op Feyenoord ONE kun je terecht voor onder meer volledige wedstrijden, documentaires, videoseries en wedstrijden uit het verleden. Commercieel directeur Ruud van der Knaap zegt tegen AD dat er onder supporters genoeg vraag is naar de dienst. "Het is vanaf nu mogelijk om de mooiste wedstrijden uit de Feyenoord-historie terug te kijken. De club wordt nu dus 24 uur per dag beschikbaar voor onze supporters. Je hoeft nooit meer wat te missen", aldus Van der Knaap.

De commercieel directeur legt uit dat de beeldrechten van de wedstrijd van Feyenoord na afloop van de Eredivisie-speelronde weer teruggaan naar Rotterdam. "Om één over twaalf 's nachts kun je de Europese wedstrijd van de avond ervoor in z'n geheel terugkijken. Of alleen de samenvatting, doelpunten en nog veel meer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie