Films, Series & TV

Ruzie Emma en Sana loopt uit de hand in 'Dream School'

  1. Newschevron right
  2. Ruzie Emma en Sana loopt uit de hand in 'Dream School'

Een heftige confrontatie gisteren in een nieuwe aflevering van Dream School. Een ruzie tussen Emma en Sana dreigde bijna te eindigen in een vechtpartij. Gelukkig was rector Eric aanwezig om de woedende Emma mee naar binnen te nemen en te kalmeren.

Onenigheid

Emma was al de hele dag boos op Sana vanwege een uitspraak die zij over haar had gedaan. Sana had namelijk tegen de programmamakers gezegd dat ze Emma een negatieve energie vindt hebben. Na deze 'biecht' vertelde ze ook eerlijk aan Emma wat ze had gezegd, maar dat kon Emma niet waarderen.

De onenigheid escaleerde toen Emma, na Sana een hele dag expres te hebben geïrriteerd, haar om een gesprek vroeg. Sana had geen zin om onder vier ogen te praten en zei dat Emma gewoon alles kon zeggen waar iedereen bijstond. Toen ontplofte de bom.

Boos

"Ik zit echt te trillen hè, ik ben echt boos", aldus de woedende Emma wanneer ze in Erics kamer zit af te koelen. "Ik vraag haar net serieus zullen we een op een praten." Ze begrijpt niet waarom Sana er niet voor open stond om met haar een gesprek aan te gaan. "Ik heb het geprobeerd, maar zij kan het niet. Zij wil niet met mij praten, ja dan word ik boos."

Lese

In Dream School krijgen veertien schoolverlaters les van verschillende bekende Nederlanders. De lessen moeten hen motiveren om weer iets van hun leven te maken. Deze aflevering kregen de deelnemers les van presentatrice Hanneke Groenteman en fotograaf Jimmy Nelson. Die laatste maakte toch wel de meeste indruk. Zijn indrukwekkende verhaal en aanstekelijke enthousiasme zorgde ervoor dat de hele klas geconcentreerd bleef.

Ster advertentie
Ster advertentie