Films, Series & TV

Peaky Blinders stopt ermee na zesde seizoen

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Peaky Blinders stopt ermee na zesde seizoen

Slecht nieuws voor de fans van The Peaky fookin' Blinders! De hitserie stopt er namelijk mee. Dat laat maker en schrijver Steven Knight weten aan Variety. Hij vertelt dat het zesde seizoen meteen het laatste seizoen zal zijn.

Ook goed nieuws

Gelukkig komt Knight niet alleen met slecht nieuws. Zo geeft hij aan dat de serie 'in een andere vorm' door zal gaan. Wat hij daarmee precies bedoelt, is niet duidelijk. Mogelijk komt er een spin-off van de serie.

Ook belooft het laatste seizoen veel goeds volgens Knight. "We geloven dat dit het beste seizoen van allemaal wordt. We zijn er zeker van dat onze fans het geweldig gaan vinden."

De bende

Peaky Blinders volgt het verhaal van Tommy Shelby (gespeeld door Cillian Murphy) en zijn gelijknamige beruchte bende, die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in het Engelse Birmingham. De BBC-serie is ook op Netflix te zien.

Nog een beetje geduld

Wat betreft het zesde seizoen moeten de fans nog een beetje geduld hebben. Door de coronacrisis liepen de opnames namelijk flink wat vertraging op. Naar verwachting zal het laatste seizoen pas eind 2021 of zelfs begin 2022 te zien zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie