Films, Series & TV

Netflix deelt eerste beelden van tweede seizoen van 'Squid Game'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt eerste beelden van tweede seizoen van 'Squid Game'

Als fan van Squid Game kun je natuurlijk niet wachten om te ontdekken hoe het verhaal van Seong Gi-Hun verdergaat. Hoewel een releasedatum nog altijd op zich laat wachten, heeft Netflix wel alvast de eerste beelden gedeeld van de mateloos populaire serie.

Oude castleden keren terug

In een Instagrampost deelt Netflix een korte videoclip van het einde van het eerste seizoen. Daarin is te zien dat hoofdpersoon Seong Gi-Hun zijn zinnen heeft gezet op het vinden van de man achter de sadistische wedstrijd. Daarnaast deelt Netflix foto's van Gi-Hun in het nieuwe seizoen. Ook keren de Front Man en politieagent Hwan Jun-Ho terug in het nieuwe deel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede seizoen komt dit jaar

Netflix maakte in januari bekend dat het tweede seizoen van Squid Game dit jaar uitkomt. De streamingsdienst noemde geen specifieke releasedatum, maar bevestigde enkel dat het vervolg in 2024 zal verschijnen.

Het eerste seizoen van Squid Game is sinds september 2021 op Netflix te zien. In de serie worden de kandidaten meegenomen naar een geheime locatie waar kandidaten met elkaar de strijd aangaan in een reeks spellen om een groot geldbedrag te winnen. Er zit echter ook een groot risico aan hun deelname: de spelers riskeren letterlijk hun levens tijdens het spelen. De persoon die zich als laatste staande weet te houden, wint het enorme geldbedrag van maar liefst 456 miljoen Zuid-Koreaanse Won.

Ster advertentie
Ster advertentie