Films, Series & TV

Pixar komt met vervolg op animatiefilm 'Inside Out'

foto: Pixar
  1. Newschevron right
  2. Pixar komt met vervolg op animatiefilm 'Inside Out'

Heb jij ook zo genoten van de ontroerende animatiefilm Inside Out uit 2015? Dan is er goed nieuws. Actrice Amy Poehler, die de rol van Joy speelt, vertelde vrijdag op Disney's D23 Expo dat Pixar werkt aan een vervolg op de hitfilm.

Het verhaal

Vergeten waar Inside Out precies over ging? Een korte samenvatting: Inside Out vertelt het verhaal van Riley, een tienermeisje met vijf emoties in haar hoofd. Wanneer ze met haar ouders verhuist naar San Francisco, proberen Plezier, Verdriet en de andere emoties om te gaan met alle stressvolle uitdagingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zomer van 2024

Pixar heeft nog geen naam voor het vervolg en het is ook niet bekend of de film in de bioscoop of enkel op de streamingdienst Disney+ verschijnt. De animatiestudio liet wel weten dat de film in de zomer van 2024 in première gaat.

Andere projecten

Disney en Pixar kondigden tijdens de D23 Expo nog een paar nieuwe filmtitels aan: er wordt gewerkt aan de nieuwe animatiefilm Elio en Mufasa, een prequel van The Lion King. Verder ging de trailer van The Little Mermaid in première. Daarin is Halle Bailey voor het eerst als Ariel te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie