Films, Series & TV

Netflix komt met spin-off van 'Undercover' over verleden van Ferry Bouman

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix komt met spin-off van 'Undercover' over verleden van Ferry Bouman

Goed nieuws voor fans van Undercover! Netflix heeft vandaag bekendgemaakt dat er een spin-off in de maak is die gebaseerd is op de populaire serie.

Ferrry: De Serie

De spin-off draagt de titel Ferry: De Serie en duikt dieper in het verleden van Ferry Boumans transformatie van beginnend xtc-producent tot drugskoning in het Brabantse criminele circuit. Veel bekende personages uit Undercover zullen te zien zijn in de serie. Zoals de titel al doet vermoeden, keert Frank Lammers terug in zijn rol als Ferry Bouman en komt ook Elise Schaap, die Ferry's grote liefde Danielle speelt, voor in Ferry: De Serie. Over andere acteurs die mogelijk terugkeren, heeft Netflix nog niets gezegd.

Ferry

Vorig jaar bracht Netflix al een film uit over het verleden van Ferry Bouman, genaamd Ferry. Daarin wordt Ferry op pad gestuurd om de daders achter een brute overval, waarbij de zoon van zijn baas Ralph Brink gewond raakt, te vinden. Alle aanwijzingen leiden hem naar een groepje kampers in Brabant. Zijn zoektocht zorgt er echter voor dat zijn loyaliteit op de proef wordt gesteld en leidt tot een onverwachte ontknoping.

Het is nog onduidelijk wanneer de opnames van Ferry: De Serie beginnen. Ook laat een releasedatum nog op zich wachten.

Ster advertentie
Ster advertentie