Films, Series & TV

Netflix brengt trailer uit van Nederlandstalige misdaadthriller 'Ferry'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix brengt trailer uit van Nederlandstalige misdaadthriller 'Ferry'

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Netflix een spin-off aankondigde van de serie Undercover in de vorm van de film Ferry, maar vandaag breekt de streamingdienst eindelijk de stilte rondom de film. Vandaag verscheen namelijk de trailer van de spannende misdaadthriller.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug naar Brabant

De trailer toont aan wat al langere tijd bekend is over de film. Ferry gaat terug naar zijn Brabantse roots, waar hij weer in contact komt met mensen uit zijn verleden. De film begint echter in Amsterdam in 2006. Ferry is onderdeel van de bende van de machtige crimineel Ralph Brink, die tegelijkertijd ook fungeert als zijn mentor. De bende wordt op een dag bruut overvallen, waarbij Ralphs zoon zwaargewond raakt.

Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden wanneer alle aanwijzingen leiden naar een groepje kampers in Brabant. Na jaren keert hij terug naar zijn geboortestreek in Brabant, waar hij in contact komt met familieleden, waarvan hij vervreemd is. Hoewel dit in eerste instantie vooral zorgt voor ongemakkelijke situaties, leidt zijn zoektocht uiteindelijk naar onverwachte ontknopingen en wordt de loyaliteit van de zware crimineel op de proef gesteld.

14 mei te streamen

De cast bestaat onder anderen uit Elise Schaap, Mic Hendrickx en Yannick van de Velde. Gelukkig hoeven fans niet lang meer te wachten, want de Netflix Original is vanaf 14 mei al te streamen. Genoeg tijd dus om Undercover nog een keer te doorlopen voordat de film verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie