Films, Series & TV

Harry en Meghan zijn enthousiast over hun eerste Netflix-serie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Harry en Meghan zijn enthousiast over hun eerste Netflix-serie

Het spraakmakende interview van Oprah Winfrey met de Britse prins Harry en Meghan Markle zit bij velen nog vers in het geheugen. Desondanks kijkt het echtpaar met enthousiasme uit naar hun volgende avontuur. Vandaag maakten ze namelijk bekend dat ze hard werken aan hun eerste docuserie voor Netflix.

Heart of Invictus

De serie krijgt de naam Heart of Invictus en wordt geproduceerd door de stichting van het echtpaar, Archewell Productions. De serie vertelt het verhaal van diverse deelnemers van de Invictus Games, een multisportevenement voor militairen en veteranen, die mede door Harry tot stand kwam in 2014. In de docuserie worden de deelnemers gevolgd, terwijl ze zich voorbereiden op het toernooi dat in 2022 in Den Haag plaatsvindt.

"ontroerende en opbeurende verhalen"

In een statement aan Deadline zei prins Harry het volgende: "Sinds de allereerste Invictus Games in 2014 wisten we dat elke deelnemer op zijn eigen uitzonderlijke manier zou bijdragen op het gebied van veerkracht, vastberadenheid en het oplossen van problemen. Deze serie geeft gemeenschappen over de hele wereld een kijkje in de ontroerende en opbeurende verhalen van deze deelnemers op hun weg naar Nederland volgend jaar. "

Enthousiast en trots

Harry geeft aan erg enthousiast te zijn over de serie waar hij zelf ook in zal verschijnen. Daarnaast zegt hij trots te zijn op de Invictus-gemeenschap, vanwege hun vermogen om anderen te inspireren. Ook Co-CEO van Netflix, Ted Sarandos is enthousiast over de samenwerking met het koppel. "De hertog en hertogin van Sussex en het Archewell Productions-team werken aan een ambitieus project die de waarden en doelen weerspiegelt die hun dierbaar zijn.", aldus Sarandos. Wie de serie wil zien moet nog wel even geduld hebben, want de releasedatum is nog altijd onbekend.

Ster advertentie
Ster advertentie