Films, Series & TV

Jandino gaat proberen comedian te worden in New York

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Jandino gaat proberen comedian te worden in New York

Dat Jandino Asporaat graag zijn grenzen verlegt, wist je natuurlijk al. Hij begon ooit in buurthuizen als comedian en naast het presenteren van tv-shows en het maken van films, vult hij tegenwoordig ook hele concertzalen met duizenden bezoekers. Dino blijft zichzelf echter uitdagen. Daarom gaat hij voor SBS afreizen naar New York om het daar als stand-upcomedian proberen te maken.

Jandino in New York

Bij 6 Inside werd alvast bekendgemaakt dat de show uit zes afleveringen bestaat, waarin Jandino langzaam toewerkt naar een grote show in New York. Het zou vanaf 9 april te zien moeten zijn op televisie.

Rico Verhoeven

Jandino gaat in zijn eerste SBS-show niet alleen op pad, want hij krijgt onder andere hulp van zijn maatje Rico Verhoeven. Later wordt bekendgemaakt wie de comedian nog meer een handje gaan helpen.

Gordon tegen Dino

Het is niet de enige show van Jandino die al aangekondigd is. Jan Versteegh vertelde eerder in 6 Inside dat hij de presentator wordt van De Gordon tegen Dino Show. Dat wordt volgens hem een show waarin Jandino en Gordon het tegen elkaar opnemen.

Met de billen bloot

Jan Versteegh verklapte al dat het een spelletjesprogramma wordt waarin Gordon en Jandino teamcaptains worden van een team met twee BN'ers en volop moeten improviseren. Er zijn fysieke uitdagingen, maar ook challenges waarbij ze moeten uitbeelden, tekenen en gooien. Iedere aflevering eindigt met een finalespel waarin iedereen met de billen bloot moet. Niet helemaal letterlijk, want ze dragen een naaktpak waar steeds een kledingstuk van uit moet bij een verkeerd antwoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie