Films, Series & TV

Het is officieel: er komt een vijfde deel van 'American Pie'

foto: Universal
  1. Newschevron right
  2. Het is officieel: er komt een vijfde deel van 'American Pie'

Opgegroeid in de jaren '90? Dan is de kans groot dat je alle American Pie-films hebt gezien. Tussen 1999 en 2012 verschenen er vier films in de bekende komediereeks. The Hollywood Reporter heeft naar buiten gebracht dat er hard wordt gewerkt aan deel vijf.

Ontwikkeld door Sujata Day

Deel vijf wordt ontwikkeld door actrice Sujata Day, die je kan kennen van de serie Insecure en The Misadventures of Awkward Black Girl. In 2020 regisseerde ze nog de film Definition Please. Volgens The Hollywood Reporter is het idee en het plot van de nieuwe American Pie-film bedacht door Day zelf en wordt het gezien als een frisse insteek op de langlopende reeks.

Ordinaire komedies

"Ik ben geobsedeerd door ordinaire komedies en American Pie is een van mijn favorieten aller tijden! Zo opgewonden om aan deze film te werken🇺🇸🥧 ", schreef Day op Instagram. Het is nog niet bekend wie er meespelen in de film en wanneer het vijfde deel uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste film

De eerste American Pie-film werd geregisseerd door de broers Paul en Chris Weitz en gaat over een groep vrienden die een pact sluiten om hun maagdelijkheid te verliezen voor het schoolbal. De film werd gemaakt voor 11 miljoen dollar en haalde wereldwijd 235 miljoen op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie