Films, Series & TV

Vrouwen aan de macht in 'American Pie Presents: Girls' Rules'

foto: YouTube: Universal Pictures
  1. Newschevron right
  2. Vrouwen aan de macht in 'American Pie Presents: Girls' Rules'

De American Pie-reeks voegt binnenkort een nieuwe film toe aan de lijst en daarvan is onlangs de trailer verschenen. De film gaat American Pie Presents: Girls' Rules heten en verschijnt na een digitale release ook op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meiden op avontuur

Waar de oude American Pie-films zich vaak richtten op de seksuele avonturen van de jongens, is het nu de tijd voor de verleidelijke belevenissen van de meiden. Annie, Kayla, Michelle en Stephanie zijn de hoofdpersonages in de nieuwe film en zij gaan in hun laatste jaar doen wat ze willen. Ze bezoeken wilde feesten, beleven sexy avonturen en komen zelfs in contact met een Stifler.

American Pie + Presents

American Pie Presents: Girls' Rules is alweer de negende film in de reeks. Naast American Pie, American Pie 2, American Pie: The Wedding en American Pie: Reunion zijn er ook een aantal Presents verschenen. Band Camp, The Naked Mile, Beta House en The Book of Love wisten de bios nooit te bereiken en kregen ook nooit lovende recensies. Laten we hopen dat American Pie Presents: Girls' Rules wel wat voorstelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie