Films, Series & TV

HBO releaset binnenkort docu's over levens van DMX en Juice WRLD

foto: YouTube: HBOfoto: YouTube: HBO
  1. Newschevron right
  2. HBO releaset binnenkort docu's over levens van DMX en Juice WRLD

Je krijgt binnenkort een intiem kijkje het in het leven van twee recent overleden hiphopartiesten. HBO heeft als onderdeel van hun nieuwe zesdelige docu-serie Music Box namelijk films gemaakt over DMX en Juice WRLD. Daarin worden de hoogte- en dieptepunten van de bijzondere artiesten besproken en nooit eerder vertoonde beelden laten zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DMX' turbulente leven

DMX: Don’t Try To Understand komt 25 november al online. In die docu wordt ingezoomd op het jaar waarin de legendarische rapper, die op 9 april overleed, uit de gevangenis kwam. Het laat zien hoe hoe hij zijn carrière weer voorzette en ondertussen zichzelf opnieuw probeerde uit te vinden, als artiest en hiphopicoon, maar ook als vader.

Juice WRLD's reis naar de top

Op 16 december verschijnt Juice WRLD: Into Abyss, een docu die laat zien hoe Juice WRLD op weg was een jonge superster te worden, voordat hij eind 2019 op tragische wijze om het leven kwam. Het laat zijn klim naar de top zien, maar ook zijn worsteling met drugs en mentale problemen. Er komen een hoop behind the scenes-beelden aan bod, net als nooit uitgebrachte muziek.

De twee docu's zijn onderdeel van HBO's Music Box: zes verhalen over muzikanten uit verschillende genres en cruciale momenten uit de muziekgeschiedenis. Vanaf 18 november zijn de docu's wekelijks te bekijken op HBO Max.

Ster advertentie
Ster advertentie