Films, Series & TV

Drugs, dikke auto's en genadeloos geweld in nieuwe trailer van Patser

  1. Newschevron right
  2. Drugs, dikke auto's en genadeloos geweld in nieuwe trailer van Patser

De patsers van het Antwerpse Kiel verzamelen zich in de nieuwe film Patser van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, die ook de indrukwekkende films Image en Black op hun naam hebben staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drugswereld

Er werd al een voorproefje gegeven met verschillende behind-the-scenes, maar nu is ook de officiële trailer uit. In Patser staan vier Antwerpse vrienden centraal die willen leven als echte patsers. Ze komen al snel terecht in de Antwerpse drugswereld en even later zelfs in Amsterdam en Colombia. Min of meer gebaseerd op waargebeurde shit, als we de trailer moeten geloven.

België en Nederland

Naast de Belgische hoofdrolspelers Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe, zijn er ook rollen weggelegd voor onze eigen patsers Hef, Adje en Ali B. En vooral Ali lijkt niet bang te zijn om zich van zijn meest gestoorde kant te laten zien in de film.

''Marokkanen zijn loco, iedereen weet dat. Maar de Hollandse Marokkanen? Wajoo.''

Soundtrack

Nederlandse rappers fungeren niet alleen als acteurs, maar nemen ook een groot deel van de soundtrack voor hun rekening. Zo komt er nog een Patser-EP uit, waarop onder andere Tranquille, Patsergedrag en Obesitas te horen zullen zijn.

Patser is vanaf 24 januari te zien in de Vlaamse bioscopen en vanaf 1 februari ook in Nederland!

Ster advertentie
Ster advertentie