Music

Sevn Alias, Lil Kleine en Boef spelen patsers in de nieuwe videoclip Patsergedrag

foto: YouTube RotterdamAirlines
  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias, Lil Kleine en Boef spelen patsers in de nieuwe videoclip Patsergedrag

Een gevaarlijke muzikale combinatie: Sevn Alias, Lil Kleine en Boef. De drie hitmakers zijn te horen in de nieuwe videoclip Patsergedrag, omringd door dure auto's, mooie vrouwen en dure kettingen. Het nummer Patsergedrag staat op Sevns album Picasso, die volgende week vrijdag uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Patsergedrag

In de videoclip scheppen de drie op over hun enorme hoeveelheid stacks en over hoe goed ze het hebben. "Dit is Louis Vuitton, geen My Brand", rapt Sevn. Lil Kleine laat even horen dat hij geen geldzorgen heeft: "Je vrouw helpt me steeds bij mijn paper tellen". En ook Boef heeft niet te klagen: "Vijf shows, 30K wat ik klap in de nacht".

Picasso

Het album Picasso is het laatste project van Sevn dat onder het label Rotterdam Airlines uit zal komen. "Het is voor mij tijd voor een nieuwe stap", gaf Sevn aan tijdens Start. "Ik heb heel veel hulp gehad in de afgelopen twee jaar, van heel veel mensen. En dat stel ik allemaal op prijs. Maar ik wil ook voor mezelf iets opbouwen en daar ben ik nu mee bezig." De rapper uit Almere gaat verder onder zijn eigen label 1oak. Daarmee wil hij ook jonge artiesten om zich heen gaan helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie