Films, Series & TV

Manager van 'The Tinder Swindler': "Hij heeft bewijsmateriaal om onschuld te bewijzen"

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Manager van 'The Tinder Swindler': "Hij heeft bewijsmateriaal om onschuld te bewijzen"

Na het zien van de Netflix-docu The Tinder Swindler zijn de meeste mensen het erover eens dat Simon Leviev, echte naam Shimon Hayut, een gestoorde serieoplichter is. Maar niet iedereen! Volgens zijn nieuwe manager Gina Rodriguez is het hele verhaal namelijk nog niet verteld.

Bewijsmateriaal

Rodriguez bekeek The Tinder Swindler op 13 februari en raakte geïntrigeerd door het verhaal. "Maar ik had veel onbeantwoorde vragen. Ik was benieuwd naar Simons kant van het verhaal, aangezien dat niet aan bod kwam in de docu", vertelt ze in gesprek met LADbible. Daarom besloot ze Simon diezelfde dag nog een berichtje te sturen, waarna hij een dag later antwoordde en Rodriguez aannam als manager.

Rodriguez laat weten dat haar cliënt "bewijsmateriaal heeft dat zijn onschuld zal bewijzen". Daar voegt ze aan toe: "Hij kijkt ernaar uit om zijn naam te zuiveren en zijn deel van het verhaal te vertellen."

Veel interesse voor tv-projecten

Deze week werd bekend dat Simon het idee heeft om door te breken in Hollywood. Zo zou hij onder meer het idee hebben om de grote ster te worden in een datingshow, waarin vrouwen strijden om zijn liefde. Rodriguez bevestigt dat nieuws. "We zijn momenteel in gesprek over verschillende tv-projecten en er is heel veel interesse", vertelt ze.

10 miljoen dollar

In The Tinder Swindler vertellen drie vrouwen - een Zweedse, een Noorse en Nederlandse - hoe ze door Simon opgelicht werden nadat ze een match kregen op Tinder. Hij deed alsof hij de zoon was van de steenrijke diamantenmagnaat Lev Leviev en pronkte met zijn luxueuze levensstijl. Na het opbouwen van een sterke band, deed Simon alsof hij in geldnood zat. Op die manier lichtte hij zijn slachtoffers naar schatting voor zo'n 10 miljoen dollar op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie