Films, Series & TV

Mula B maakt bijzonder versie 'In Nije Dei' met koor

foto: YouTube/AVROTROS
  1. Newschevron right
  2. Mula B maakt bijzonder versie 'In Nije Dei' met koor

Ali B brengt vaak hele andere kanten van artiesten naar boven in zijn programma Op Volle Toeren en dat was ook in de laatste aflevering het geval. Hij bracht twee totaal verschillende werelden bij elkaar, namelijk die van oer-Hollandse rockmuzikant en Friese zanger Syb van der Ploeg en rapper Mula B. Terwijl de twee samen op de schaatsbaan staan, ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan van tevoren verwacht.

Vrijheid

Syb herkende zichzelf wel in Mula, die in het kennismakingsfilmpje liet weten maar moeilijk het straatleven achter zich te kunnen laten omdat hij van de vrijheid houdt. Syb vertelde daar ook mee gestruggeld te hebben. Al ging het bij hem vooral om het typische leven van een rockster: drugs, sex and rock and roll. Het was voor de Friese zanger dan ook geen probleem om aan de slag te gaan met Mula's hit Bandolero. Mula B werd er stil van: "Hij heeft zijn versie van Bandolero gemaakt en dat heeft mij wel geraakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ander jasje

Mula B ging aan de gang met het nummer waarmee Syb met de band De Kast doorbrak: In Nije Dei. Het resultaat is iets wat je misschien niet van de rapper verwacht. Onder begeleiding van een koor stak hij de Fries-Nederlandse track in een compleet ander jasje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie