Films, Series & TV

Netflix dropt trailer van tweede seizoen Ginny & Georgia

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt trailer van tweede seizoen Ginny & Georgia

Na zo'n twee jaar wachten is het bijna zover: het tweede seizoen van Ginny & Georgia verschijnt op 5 januari op Netflix. Benieuwd hoe de serie verdergaat na het spannende cliffhanger van seizoen 1? De trailer die Netflix nu online heeft gezet licht alvast een klein tipje van de sluier op.

Weggelopen

Seizoen 1 van Ginny & Georgia eindigde ermee dat - spoiler alert - Ginny met haar broertje Austin van huis wegloopt, omdat ze gestoord wordt van de leugens en geheimen van haar moeder Georgia. In de trailer van het tweede seizoen is te zien dat ze in ieder geval goed terecht zijn gekomen. Zo lijken ze te zijn opgevangen door Ginny's vader Zion. Georgia is nog steeds met haar verloofde Paul en liegt dat ze haar kinderen niet mist. Aan het einde van de trailer zijn Ginny en Georgia echter gewoon weer samen te zien, dus waarschijnlijk leggen ze in de loop van het seizoen hun ruzie bij.

Dat betekent niet dat alles vanaf dat punt weer helemaal goedkomt, want het lijkt erop dat Austins vader - die in het eerste seizoen in de gevangenis zat - vrij is gekomen en zijn zoon en Georgia komt opzoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie