Naar homepage
Films, Series & TV

Populaire Netflix-serie 'Ginny & Georgia' krijgt een tweede seizoen

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Populaire Netflix-serie 'Ginny & Georgia' krijgt een tweede seizoen

Heb jij Ginny & Georgia ook binnen no time gebingewatcht? Dan heeft Netflix goed nieuws voor je, want de serie krijgt een tweede seizoen! Helaas niet op hele korte termijn, want de opnames moeten nog van start gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede seizoen

Ginny & Georgia was een groot succes voor Netflix. De serie werd in de eerste maand door 52 miljoen abonnees wereldwijd bekeken. De reacties waren ook positief. Genoeg reden dus om de serie te vernieuwen voor een tweede seizoen.

Fans zullen hier sowieso blij mee zijn, want - spoiler alert - het eerste seizoen had niet per se een gesloten einde. Op de vraag hoe het gaat aflopen met Ginny en Georgia na de cliffhanger van seizoen 1, krijg je dus gelukkig nog wel antwoord.

Wat fans kunnen verwachten? "Meer verrassingen, meer woonkamerdansjes en meer geklim door ramen", aldus de cast in de bekendmakingsvideo. Seizoen 2 zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen.

Ginny & Georgia

Ginny & Georgia draait om moeder Georgia die op 15-jarige leeftijd moeder werd van dochter Ginny. De vrijgevochten Georgia en haar kinderen Ginny en Austin verhuizen in het eerste seizoen naar het noorden van de VS om daar een frisse start te maken, maar dat gaat moeilijker dan ze van tevoren hadden verwacht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie