Films, Series & TV

Fajah en Shirma in Bosnië-Herzegovina voor Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

  1. Newschevron right
  2. Fajah en Shirma in Bosnië-Herzegovina voor Gevaarlijkste Wegen Van de Wereld

Shirma Rouse kreeg de rillingen in Bosnië-Herzegovina. Zowel positief als negatief, want in De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld werd de zangeres niet alleen overdonderd door het prachtige landschap, maar ook door het heftige verleden. Samen met Fajah Lourens reed ze door het complexe Balkanland, waar tot 1995 een gewelddadige burgeroorlog aan de gang was. En daar zijn tot op de dag van vandaag nog pijnlijke sporen van te zien.

eenzaam

De soul diva en fit girl begonnen in Sarajevo om uiteindelijk naar de voormalige en zwaarbevochten moslimenclave Goražde te rijden. Voordat de twee hun reis begonnen, kenden ze elkaar eigenlijk nog helemaal niet. In de auto hadden ze daar natuurlijk meer dan genoeg de tijd voor. Zo schoot Fajah vol toen ze vertelde over hoe eenzaam ze zich vroeger voelde, toen ze met kortgeknipt haar altijd op een jongetje leek. Ook sprak ze over haar half Turkse achttienjarige dochter Irem.

postief en dankbaar

Toen Shirma over haar verleden begon, kwam al snel ter sprake hoe ze meerdere keren helemaal opnieuw moest beginnen met haar familie. Ze groeide op op het Caribische eiland Sint Eustatius. Daar overleefde ze tot twee keer toe een orkaan. Desondanks staat ze erg positief in het leven en probeert Shirma vooral dankbaar te zijn voor alles. Zelfs als ze in Hilversum te gast is om te zingen, maar wordt aangezien voor iemand van de catering. En ook als het gaat om gekke berichten van mannen die in haar DM sliden...

Fajah weet er ook alles van. Wat ze met dick pics doet?

"Die expose is gewoon hè. Ik heb er twee keer een screenshot van gemaakt en op mijn verhaal heb gezet met zijn naam erbij. Ik had op zijn profiel gekeken en ik zag gewoon een hartje met vrouw en kinderen hè!"

Ster advertentie
Ster advertentie