Films, Series & TV

Belgisch regisseursduo geschokt na cancelen 'Batgirl'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Belgisch regisseursduo geschokt na cancelen 'Batgirl'

Het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn geschokt nadat Warner Bros. bekend heeft gemaakt dat hun film Batgirl niet in de bioscoop gaat draaien. De film zal ook niet op een streamingplatform te zien zijn.

Verdrietig en geschokt

Batgirl zou in eerste instantie op HBO Max te streamen zijn. Toen de situatie rondom de coronapandemie er beter uit ging zien, werd besloten de film toch in de bioscoop uit te brengen. Onlangs besloot Warner Bros. echter alleen nog maar hele grote films in de bioscoop te laten zien en Batgirl zou niet aan dat criterium voldoen. Waarom de film dan niet alsnog op HBO Max verschijnt, is niet duidelijk.

"We zijn verdrietig en geschokt door het nieuws", laat het regisseursduo, dat eerder Bad Boys For Life maakte, weten in een verklaring op Instagram. "We kunnen het nog steeds niet geloven. Het is voor ons als regisseurs cruciaal dat ons werk aan het publiek wordt getoond. Al was de film nog lang niet klaar, we hadden zo graag gewild dat fans over de hele wereld de film hadden kunnen omarmen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Batgirl

Batgirl is gebaseerd op het DC comics-personage Barbara Gordon. Voor de film was een budget van 90 miljoen dollar (ruim 88 miljoen euro) vrijgesteld. Het duo bedankt alle makers van de film voor hun inzet. "Het was een droom te mogen werken met fantastische acteurs als Michael Keaton, J.K. Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Corey Johnson, Rebecca Front en vooral de geweldige Leslie Grace, die Batgirl met zo veel passie, toewijding en menselijkheid speelde."

Ster advertentie
Ster advertentie