Films, Series & TV

Zó ziet de Vuurnatie in de allernieuwste Avatar-serie eruit

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Zó ziet de Vuurnatie in de allernieuwste Avatar-serie eruit

De aankondiging dat er een live-action serie van Avatar: The Last Airbender zou komen, zorgde voor groot enthousiasme bij het publiek. Het zal hopelijk niet lang duren voordat we de serie ook daadwerkelijk kunnen bekijken, want vandaag deelde Netflix de allereerste beelden van de Vuurnatie.

Eerste beelden Avatar

De beelden die Netflix met het publiek heeft gedeeld, zien er veelbelovend uit. Op de foto's die op Instagram te zien zijn, worden de welbekende leden van de vuurnatie namelijk geïntroduceerd. "De vuurnatie is gearriveerd. Leer Vuurheer Ozai, generaal Iroh, prinses Azula en commandant Zhao kennen", schrijft de streamingdienst bij het bericht.

Releasedatum

De releasedatum is nog niet vrijgegeven, maar volgens Netflix zullen we de serie in 2024 kunnen checken. "Avatar: The Last Airbender zal alles wat je leuk vindt aan de originele serie snel weer tot leven brengen. En hopelijk zal het een stel nieuwe fans naar dit universum brengen die nog nooit van de show hebben gehoord. Ik ben persoonlijk fan van de serie en ben hier net zo enthousiast over als iedereen", laat Gordon Cormier weten, die de rol van Aang vertolkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie