Films, Series & TV

Netflix onthult eerste beelden van langverwachte live action 'Avatar: The Last Airbender'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix onthult eerste beelden van langverwachte live action 'Avatar: The Last Airbender'

Na heel wat jaren vol speculeren en afwachten heeft Netflix gisteren eindelijk de eerste beelden voor hun langverwachte live-action serie Avatar: The Last Airbender onthult. In een fotoreeks worden de nieuwe acteurs getoond, al volledig getransformeerd tot hun karakter. Naast deze beelden heeft Netflix ook een korte teaservideo uitgebracht.

Cast

De acteurs zijn in de vrijgegeven beelden al volledig getransformeerd tot hun personage. De rol van Aang wordt vervuld door de jonge Gordon Cormier. Kiawentiio speelt Katara, Ian Ousley is getransformeerd tot Sokka en Dallas Liu tot Zuko. Verder bestaat de cast ook nog uit onder andere de legendarische Daniel Dae Kim als Vuurheer Ozai en Paul Sun-Hyung Lee als Generaal Iroh.

Teaser

In de teaser draait het voornamelijk om de vier belangrijke elementen die de basis zijn voor de serie. In de video zijn de symbolen voor zowel water, aarde, vuur als wind, veelvuldig terug te zien. Helaas zien we de cast verder nog niet in actie, maar aan het eind van de teaser wordt er wel een ander belangrijk stukje aan informatie bekendgemaakt; de serie zal in 2024 officieel in première gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De serie

Volgens Netflix zelf wordt de serie het best omschreven aan de hand van de woorden die Katara in de intro van de animatieserie meerdere keren uitsprak. In de serie draait het allemaal om de jonge Avatar Aang. Nadat hij wordt gevonden door Katara en Sokka vormen ze een krachtig team. Sokka en Katara proberen Aang te helpen zichzelf te ontwikkelen zodat hij de wereld kan redden uit de handen van de vuurnatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie