Films, Series & TV

Kevin Hart krijgt tekenfilmserie gebaseerd op eigen jeugdverhalen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart krijgt tekenfilmserie gebaseerd op eigen jeugdverhalen

Kevin Hart is naast comedian ook acteur. Hij had een rol in films als Ride Along, Get Hard en Think Like A Man. Nu mag Kevin ook een tekenfilmserie toevoegen aan het lijstje: Lil Kev. De acteur produceert de serie in samenwerking met Fox, gebaseerd op zijn jeugdverhalen. Kevin spreekt de stem in van zijn jongere ik en bevat ook stemmen van acteurs als Wanda Sykes, Keith Robertson, Deon Cole en Gerald Johnson. Dit meldt entertainmentwebsite Deadline.

opgroeien in philly

In Lil Kev volgen we de 12-jarige Kevin Hart die opgroeit in een achterbuurt in Noord-Philadelphia. De producers omschrijven de kleine man als een optimistisch kind met een rijke fantasie. Hij moet in de achterbuurt zien te overleven met zijn opvliegende moeder, drugsverslaafde vader, pessimistische broer, ex-gedetineerde oom en verrassend praatgrage hond.

doel

Grote Kevin is dolgelukkig met het idee. Op Instagram vertelt de acteur dat deze serie zeker een doel was dat hij wilde bereiken in zijn leven: "Ik heb veel doelen in het leven die ik wil behalen en deze serie is daar zeker onderdeel van. Heel veel dank aan Fox voor het geloven in mijn droom en visie."

Ster advertentie
Ster advertentie