Films, Series & TV

El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

foto: Instagram: lacasadepapel
  1. Newschevron right
  2. El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

Het is nog even wachten tot je eindelijk het nieuwe seizoen van La Casa De Papel kan checken, maar El Professor deelt op Instagram alvast een belangrijke boodschap die veel zegt over de nieuwe verhaallijn. Een van de leden van de squad is namelijk opgepakt. En alhoewel de bende van plan was niet meer terug te keren, vraagt dit natuurlijk om een reactie....

Seizoen 3 van La Casa de Papel is vanaf 19 juli te bekijken.

bankroof van de eeuw

In de eerste twee seizoenen van de grote hitserie was te zien hoe een groep gemaskerde dieven de Munt van Spanje gijzelde om onder leiding van El Professor de bankroof van de eeuw te plegen. Het tweede seizoen eindigde in een fast forward naar een jaar na de bankroof en daar is waar de teaser die Netflix eerder deelde, verder gaat. Tokyo, Rio en Denver genieten van hun buit op een warme tropische plek, maar een arrestatieteam lijkt daar een einde aan te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

LET OP: SPOILERS

Uit een video die Netflix eind vorig jaar plaatste, blijkt dat de hele groep Spaanse acteurs komend seizoen weer compleet is. Inclusief een mysterieus persoon én Berlin, die in het laatste seizoen overleed. Leeft hij nog of zal hij gebruikt wordt in flashbacks?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie