Films, Series & TV

Qucee en Donnie spelen Lingo tegen Bizzey en Ashafar

  1. Newschevron right
  2. Qucee en Donnie spelen Lingo tegen Bizzey en Ashafar

"Daggoe. D-A-G-G-O-E." Dit soort woorden zal je normaal gesproken niet zo snel voorbij horen komen bij Lingo. Wel in de nieuwe online variant Vrienden van Lingo, want daarvoor zijn een paar rappers, presentators en influencers uitgenodigd. In de eerste aflevering namen Qucee en Donnie het op tegen Bizzey en Ashafar en dat zorgde voor een nogal creatieve episode...

Vrons?

Jurylid JP moest tijdens de aflevering regelmatig ingeschakeld worden om te controleren of sommige woorden wel echt bestaan... "Ik ken jongens uit de buurt die het ook zo spellen!", aldus Qucee toen Donnie voor het woord 'vrons' ging.

Fanatiek

Qucee was het sowieso niet altijd eens eens met hoe het spelletje verliep. Zo kreeg het andere team volgens hem te veel hints en ook het tijdslimiet gaf hem stress: "Ah JP, geef me effe een seconde man!" Toen hij een woord goed raadde, rende hij dan ook van blijdschap een rondje in de studio. Maar ook Bizzey was een fanatieke kandidaat die vol passie de ene groene bal na de andere uit de bak wist te trekken.

Vrienden van Lingo

Het winnende team zette in de finale een hoge score weg. Of het genoeg is voor de winst, moet nog blijken. Er komen namelijk nog meer afleveringen aan, waarin onder anderen Rijk Hofman, Enzo Knol en Dennis Weening een poging gaan wagen.

Vrienden van Lingo is elke vrijdag te zien op KIJK.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie