Films, Series & TV

"Get out of my swamp": er is een vijfde deel van 'Shrek' in de maak

foto: Rotten Tomatoes Classic Trailers
  1. Newschevron right
  2. "Get out of my swamp": er is een vijfde deel van 'Shrek' in de maak

Voor filmliefhebbers is 2024 een heel goed jaar, aangezien de ene na de andere film wordt aangekondigd. Zo ook van iedereens favoriete Dreamworks-filmreeks Shrek. Via Instagram heeft de filmstudio namelijk aangekondigd dat er een vijfde deel van de iconische reeks in de maak is.

Deel vijf van 'Shrek'

Het is misschien veertien jaar geleden dat de laatste Shrek-film uitkwam, maar dat betekent niet dat onze liefde voor de reeks is verminderd. Je hoeft maar even te scrollen door TikTok en ziet nog steeds allerlei mensen spreken over de karakters in de films. Goed nieuws dus voor alle liefhebbers, aangezien er een vijfde deel in de maak is. Ook acteurs Eddie Murphy en Cameron Diaz zullen weer te horen zijn als stemacteurs en de stemmen van Donkey en Fiona inspreken.

Het bericht op Dreamworks' Instagram geeft nog niet veel weg, maar deelt wel een releasedatum. Als grote fan moet je nog even wachten, aangezien de film pas vanaf 1 juli 2026 in de bioscoop te zien zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

In de opmerkingen onder de aankondiging reageren fans enorm enthousiast. "Janken en gillen. Ik kan niet wachten", "Ik hou van je Shrek" en "Dit moet een grap zijn. Hoe? Ik dacht dat deel vier de laatste in de reeks was en had nooit verwacht dat er een deel vijf zo komen. Ik ben echt verrast, maar ook heel blij", schrijven verschillende mensen. Anderen zijn teleurgesteld dat het nog zo lang duurt. "Ik hoop dat ik nog leef in 2026."

Ster advertentie
Ster advertentie