Films, Series & TV

"You've got to pimp my ride": Netflix brengt iconische 'Pimp My Ride' terug

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. "You've got to pimp my ride": Netflix brengt iconische 'Pimp My Ride' terug

Goed nieuws voor iedereen die vroeger hele weekenden thuisbleef om een marathon van Pimp My Ride te binge-watchen. De iconische serie wordt teruggehaald door Netflix en zal volgende maand al te zien zijn. Dit gebeurt wel in een nieuw jasje, namelijk onder de titel Resurrected Rides en met een nieuwe presentator.

'Pimp My Ride' komt terug

"So you want to be a player, but your wheels ain't fly. You got to hit us up, to get a pimped out ride." De titelsong van Pimp My Ride kun je waarschijnlijk nog steeds van begin tot einde meezingen. De serie ging aan de slag met de meest bizarre aanvragen en zorgde met een professioneel team voor iconische auto's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Resurrected Rides'

Pimp My Ride was van 2004 tot en met 2007 te zien op MTV en zorgde voor veel kijkers. Iets wat Netflix opnieuw hoopt te krijgen met de vernieuwde versie Resurrected Rides, die door comedian Chris Redd wordt gepresenteerd. De serie behoudt nog wel enkele oude elementen, aangezien de medebedenker Rick Hurvitz de uitvoerend producent van de nieuwe show is. "We hebben de geest en kennis van het origineel overgenomen en opnieuw vormgegeven met een hilarische presentator, een gloednieuwe cast en de oogverblindende technologie en cultuur van nu", aldus Hurvitz. De serie is 24 juli al te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie