Music

50 Cent heeft documentaire over Diddy verkocht aan Netflix

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent heeft documentaire over Diddy verkocht aan Netflix

Na maandenlang teasen lijkt de release van de documentaire van 50 Cent over het seksueel wangedrag van Diddy dichterbij dan ooit. De rapper heeft de docu, genaamd Diddy Do It?, aan Netflix verkocht, zo meldt hij op X.

Netflix heeft gewonnen

De documentairereeks is geproduceerd door het gloednieuwe productiebedrijf van 50 Cent, G-Unit Film and Television. De New Yorkse rapper schrijft op Twitter dat Netflix de "biedoorlog" heeft gewonnen van andere streamingdiensten. Hoewel de docureeks nu in handen is van Netflix zegt 50 Cent wel dat hij bereid is om meer afleveringen te maken als meer slachtoffers naar buiten treden met hun verhaal over het seksueel wangedrag van Diddy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Surviving P Diddy

50 Cent liet in november vorig jaar weten dat hij een docu wilde maken over de verkrachtingszaken waar Diddy in verwikkeld is. In een Instagrampost deelde hij screenshots van drie artikelen omtrent de situatie waarin Diddy zich bevindt. De rapper schreef in de caption: "Ik zei je dat ze eraan kwamen, in 5, 4, 3, 2, 1, SMH. Dit is een film ('Surviving P Diddy') of ('Diddy, Do it or Not'), geproduceerd door Curtis '50 Cent' Jackson. Binnenkort beschikbaar." De eerste titel Surviving P Diddy is een verwijzing naar de docureeks Surviving R. Kelly, waarin slachtoffers hun verhaal doen over het seksueel misbruik door R. Kelly.

Aanklachten tegen Diddy

Onlangs bracht CNN beelden naar buiten waarop te zien is dat Diddy in 2016 zijn toenmalige vriendin Cassie mishandelt in een hotel in Los Angeles. Toen Cassie hem in november vorig jaar aanklaagde voor onder meer verkrachting en mishandeling, ontkende Diddy de aantijgingen stellig. Na het lekken van de beelden bood hij middels een Instagrampost zijn excuses aan voor de mishandeling. Hoewel Diddy met Cassie een schikking trof, zijn er nog meer aanklachten van seksueel wangedrag ingediend tegen hem.

Ster advertentie
Ster advertentie