Entertainment

Drake reageert op sneer van Kanye West met virale 50 Cent-meme

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake reageert op sneer van Kanye West met virale 50 Cent-meme

Het is inmiddels algemeen bekend dat Kanye West en Drake geen beste maatjes zijn. Ye haalde namelijk keihard uit naar Drake tijdens een tirade op Instagram. Uiteraard kreeg Drake daar wind van en besloot hij terug te slaan met een virale 50 Cent-meme.

"F*ck Drake"

Kanye West vierde afgelopen maandag dat hij en Ty Dolla $ign op nummer 1 staan in de Billboard Hot 100 met hun track Carnival. De rapper wijdde een Instagrampost aan iedereen die had meegewerkt aan het nummer. In de post haalde hij echter ook uit naar al zijn enemies, waaronder Adidas, Hailey Bieber en natuurlijk Drake. "F*ck Drake voor het meenemen van Lil Durk tijdens de uitrol van 'Vultures'." Kanye vermoedt dat Drake bewust heeft besloten om Durk mee te vragen op tour, zodat hij niet bij de luistersessies van Vultures kan zijn.

"F*ck mij?"

Drake laat het er niet bij zitten en heeft eindelijk gereageerd op de uithaal van zijn grootste rivaal. Dat deed hij middels een video van 50 Cent waarin de New Yorkse rapper zegt: "Waarom zegt hij f*ck mij?". In de clip uit 2014 reageert Fif op een diss van bokser Floyd Mayweather Jr, die in een video uithaalde naar hem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beef tussen Ye en Drizzy

Drake en Kanye West hebben al zeker zes jaar beef met elkaar. De rappers kregen het met elkaar aan de stok nadat Pusha T op de disstrack The Story of Adidon wereldkundig maakte dat Drake een zoontje heeft. Naar verluidt had Kanye deze informatie doorgespeeld naar Pusha T. Sindsdien heeft Drake op meerdere tracks uitgehaald naar Kanye, zoals op Duppy Freestyle, Wants and Needs en Red Button. De twee legden de ruzie eind 2021 kortstondig bij voor een benefietconcert. Een jaar later disste Drake Kanye weer op de track Circo Loco.

Ster advertentie
Ster advertentie