Entertainment

Drake geeft een ton aan fan die chemokuur heeft afgerond

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Drake geeft een ton aan fan die chemokuur heeft afgerond

Drake was weer in een vrijgevige bui. Nadat hij in september een fan vijftigduizend dollar gaf, besloot hij ditmaal een fan honderdduizend dollar te geven tijdens zijn It’s All A Blur Tour. De fan in kwestie kreeg het immense geldbedrag omdat zij onlangs haar chemotherapie afrondde nadat er in maart 2022 borstkanker werd geconstateerd bij haar zo schrijft The Tennessean.

Groot geldbedrag

De 33-jarige fan genaamd Lauren Schwallie hield tijdens het optreden in Nashville een bord vast met: “Net klaar met chemo”. Dit viel ook op bij de Canadese rapper. Drizzy vroeg vervolgens om het bord van de fan te laten zien op het grote scherm, wat voor luid gejuich veroorzaakte bij het publiek. "Luister, vergeet Drake, vergeet iedereen hier op dit moment. Zij is een echte strijder”, zei Drake terwijl het publiek luidkeels joelde. "Ik hoop dat mijn manager me niks aandoet, omdat ik dit nog nooit zo heb gedaan, maar ik wil dat je dit inlevert aan het eind van de avond. Bij deze geef ik je honderdduizend dollar. Ik hou van je en ik wens je het beste."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interactie met Drake

Voor Schwallie was het optreden van Drake een herinnering die ze niet snel zal vergeten. "Het ging allemaal zo snel. Ik stond vooraan bij het podium. Op dat moment gaf Drake mij een luchtkus en vertelde hij me dat hij van me hield! Daar werd ik al helemaal blij van en daarna kreeg ik dat geld er ook nog bij. Dat was krankzinnig." Na de show kon Schwallie het grote geldbedrag incasseren.

Vrijgevige Drake

Drake staat erom bekend wel vaker geld uit te delen. In september gaf de superster vijftigduizend euro aan een man omdat hij gedumpt was door zijn vriendin. Tijdens een show zag Drake het bord waarop stond dat de man liefdesverdriet had. Hij besloot de man daarom een tas met geld te geven en zei daarbij: "Ze gaat spijt hebben nu je vijftigduizend dollar hebt gekregen. Nu kun je op haar gaan flexen”, zei Drake terwijl het publiek juichte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie