Entertainment

Kanye West haalt in verwijderde post uit naar Drake: "F*ck you"

foto: Instagram: @yefoto: Instagram: @ye
  1. Newschevron right
  2. Kanye West haalt in verwijderde post uit naar Drake: "F*ck you"

Kanye West staat met zijn track Carnival op nummer 1 in de Billboard Hot 100. Om dat te vieren, postte de rapper een bijzondere visual op zijn Instagram-feed. Naast het feit dat Ye in de caption een aantal mensen bedankte, maakte hij vooral van het moment gebruik om een digitale middelvinger op te steken naar personen die hem niet altijd hebben gesteund. Zo haalde Kanye West onder meer hard uit naar Hailey Bieber en Drake. "F*ck you."

Kanye West haalt uit

Kanye West begon de caption van zijn Instagram-post nog relatief positief. Zo bedankte hij zijn collega-artiesten Ty Dolla $ign, Rich The Kid, Playboi Carti en deed hij een shoutout naar de voetbalsupporters die op de track te horen zijn. "Deze nummer 1 is voor jullie en voor alle mensen die zich niet laten manipuleren door het systeem." Vervolgens sloeg de vibe in de caption volledig om en richtte Ye zijn vizier eerst (natuurlijk) op Adidas. "F*ck iedereen die daar werkt of met hen is. Adidas probeert mij kapot te krijgen. Desondanks hebben wij de nummer 1 song in de wereld gemaakt."

In het vervolg van de caption haalde Kanye onder meer uit naar medewerkers van Goat en The Daily Mail. Daarnaast bleef de vrouw van Justin Bieber niet ongeschonden. "F*ck alle modehuizen die samenwerken met Hailey Bieber." Ook mensen uit zijn eigen kring moesten het ontgelden. "F*ck iedere zogenaamde vriend of familielid die toekijkt hoe mijn kinderen van mij af zijn genomen. Dit is hoe ik mij echt voel."

foto: Instagram: @ye

'F*ck Drake'

Tot slot richtte Kanye West zich tot Drake, misschien wel zijn grootste rivaal van de laatste jaren. De Canadese rapper is momenteel op tour samen met J. Cole en Lil Durk, iets dat hem niet in dank wordt afgenomen door Ye. "F*ck Drake voor het meenemen van Lil Durk tijdens de role out van 'Vultures'. Kanye vermoedt dat Drake bewust heeft besloten om Durk mee te vragen op tour, zodat hij niet bij de luistersessies van Vultures kan zijn. "Ik kom hier terug als ik meer 'fuck you's' heb bedacht", eindigde Ye zijn verhaal in de caption.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inmiddels verwijderd

De rant van Kanye was overigens slechts een uur zichtbaar. Niet veel later werd de beschrijving van de post namelijk aangepast naar: "No caption." Daarnaast postte Ye een reeks Stories waarin hij met name zijn boosheid op Adidas toelichtte, maar ook deze video's heeft de rapper inmiddels verwijderd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie