Entertainment

Vader Bianca Censori tegen Kanye West: "Zou je North er ook zo bij laten lopen?"

foto: Instagram: @kanyewest
  1. Newschevron right
  2. Vader Bianca Censori tegen Kanye West: "Zou je North er ook zo bij laten lopen?"

De vader van Bianca Censori is de relatie van haar dochter met Kanye West helemaal zat. Volgens The Daily Mail vraagt Leo Censori zich af hoe Ye zich zou gedragen als zijn dochters North en Chicago zo door hun partner zouden worden behandeld. De vader van Bianca stoort zich vooral aan "hoe zijn dochter zich van Kanye moet kleden".

Vader Bianca wil Kanye confronteren

Of het nou thuis is, tijdens een modeshow of bij een feest: op bijna alle foto's die de laatste tijd opduiken van het koppel, is Bianca Censori (gedeeltelijk) naakt te zien. Bronnen dichtbij haar familie hebben aan The Daily Mail gemeld dat vader Leo met lede ogen toekijkt hoe zijn dochter "als Kanye's ponypaardje rond paradeert". Volgens hem heeft het er alle schijn van dat Bianca doet wat Kanye haar oplegt en ze zelf niet degene is die haar kledingkeuzes maakt. Leo zou dan ook op het punt staan om Ye te confronteren met de manier waarop Bianca zich kleedt. "Zou je North en Chicago er ook zo bij laten lopen?", is een van de vragen die hij aan de rapper wil stellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kim Kardashian 2.0

Het is niet de eerste keer dat de vader van Bianca in het nieuws komt vanwege de zorgen om zijn dochter. Zo lieten haar ouders afgelopen maand ook al weten dat ze zich niet gedraagt zoals ze haar kennen. Daarnaast zeiden ze dat hun dochterlief dit soort kleding op eigen initiatief nooit zou dragen. "Kanye probeert van Bianca een radicale versie van Kim Kardashian te maken. Bijna een Kim 2.0."

Ster advertentie
Ster advertentie