Entertainment

North West bekritiseerd na tekenen van halfnaakte Bianca Censori: "Blijf een beetje onschuldig"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. North West bekritiseerd na tekenen van halfnaakte Bianca Censori: "Blijf een beetje onschuldig"

North West en haar moeder Kim Kardashian hebben veel kritiek ontvangen door een TikTok die op hun gezamenlijke account werd gedeeld. North plaatste hier namelijk een fotodump op waarin ze enthousiast reageerde op haar vaders nieuwe album. In de TikTok deelde ze ook een zelfgemaakte tekening van de albumcover waarop een halfnaakte Bianca Censori te zien is. Dit zorgde voor veel reacties.

North West tekent halfnaakte Bianca Censori

Op de tekening staat de vraag: 'Wat zijn drie dingen waar je vandaag dankbaar voor bent?'. North West schrijft dat ze dankbaar is voor haar vaders album Vultures I, omdat het "supergoed is" en dat ze erg blij is met het nummer Carnival. Onder de tekst heeft ze de cover van het album nagetekend, waarop Kanye West en zijn vrouw Bianca Censori staan. Hoewel dit onschuldig klinkt, vielen veel mensen over het feit dat Censori hier halfnaakt opstaat.

Zo reageren social media-gebruikers dat het ongepast is en trekken ze Kim Kardashians opvoeding in twijfel. "Laat dat kind onschuldig blijven", schrijft iemand. Ook wordt er gezegd dat Kim ervoor moet zorgen dat haar dochter niet met zulke beelden wordt geconfronteerd. Sindsdien is de TikTok verwijderd. Het is niet duidelijk of Kim dit zelf heeft gedaan.

foto: TikTok

Kanye West reageert op halfnaakte vrouw

Bianca Censori heeft al vaker onder vuur gelegen door haar interessante kledingkeuzes. Zo is ze vaak halfnaakt te zien en blijken zelfs haar ouders zich zorgen om de vrouw van Kanye te maken. Kanye plaatste onlangs ook foto's op Instagram van zijn halfnaakte vrouw, waar hij veel reacties op kreeg. Via een video liet hij weten dat ze hem gelukkig maakt en dat hij zelf bepaalt wat hij op Instagram plaatst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie