Music

North West staat op het nieuwste album van Kanye: "Het is je bestie Miss Westie"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. North West staat op het nieuwste album van Kanye: "Het is je bestie Miss Westie"

North West staat op het nieuwe album van haar vader Kanye West en Ty Dolla $ign. De dochter van Kim Kardashian en Kanye mocht gisteren naast haar vader optreden tijdens de Kanye West Yeezy Rave en zong toen haar eigen liedje Miss Westie.

North West rapt

North West heeft in een eerder interview met iD Magazine al laten weten dat ze rapper wilde worden en dat is gebeurd. De oudste dochter heeft namelijk gisteren opgetreden met haar eigen liedje Miss Westie dat op haar vaders album Vultures staat. In het voorproefje hoor je North het volgende zeggen: "It's your bestie Miss Westie, don't try to test me. It's going to get messy. Just bless me."

Dit is niet de eerste keer dat North samen met haar vader muziek maakt. Ze heeft namelijk in het verleden ook opgetreden tijdens Kanye's Yeezy modeshow in 2020.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Op het internet ontving North veel positieve reacties. Zo zeiden mensen dat ze haar vaders rapflow heeft en dat het nummer goed klonk. Social media-gebruikers vergeleken haar ook met de zoon van Drake die op het album For All The Dogs een eigen nummer had. "Ze liet Adonis klinken als een kinderdagverblijf liedje", "Ze klinkt beter dan Adonis" en "Ze laat Adonis zien hoe het echt moet", klonken de reacties.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie