Entertainment

North West geeft Kim Kardashian mode-advies: "De parels lijken wel van de Dollar store"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. North West geeft Kim Kardashian mode-advies: "De parels lijken wel van de Dollar store"

North West is net als haar vader Kanye niet bang om haar mening te delen. Zo laat ze in de laatste aflevering van The Kardashians weten dat ze haar moeders outfit voor het Met Gala niet mooi vindt, terwijl de ontwerper erbij staat.

Fake parels volgens North West

In de aflevering is te zien hoe Kim Kardashian zich voorbereid op het Met Gala en de nodige kritiek van haar dochter North ontvangt. Terwijl de ontwerper van de jurk bij hen in de kamer staat, laat North weten dat de outfit nog niet perfect is. "Ze ziet eruit als een meisje uit Hawaï met een gescheurde jurk. De parels zien er ook nep uit." Haar moeder reageert daarop dat de parels op de jurk echt zijn en bovendien heel veel geld kosten. "De parels zijn leuk, maar ik vind het niet mooi dat het eruitziet alsof ze van de Dollar store zijn", reageert North op haar moeder. "Je kunt het niet serieus nemen als een tienjarig kind je roast. Daarom doe ik dat ook niet, maar soms steekt het wel een beetje", vertelt Kim Kardashian.

De ontwerper laat weten dat hij terecht is gekomen in zijn grootste nachtmerrie. "Het voelt alsof ik in een Punk'd-aflevering zit. Ik word kapot gemaakt door een kind."

Met Gala

Later in de aflevering is ook te zien hoe North op andere bekendheden en hun outfits tijdens het Met Gala reageert. Zo zegt ze dat Pete Davidson, de ex van haar moeder, een slechte outfit draagt. "Pete je gaat naar het Met Gala en niet naar het tankstation."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie