FunX

North West geeft 'eerlijke' review van Kim Kardashians nieuwe cosmeticalijn

foto: TiKTok: Kim Kardashian
  1. Newschevron right
  2. North West geeft 'eerlijke' review van Kim Kardashians nieuwe cosmeticalijn

Kim Kardashian heeft onlangs haar nieuwe cosmeticalijn SKKN by Kim Cosmetics gelanceerd en de eerste reviews stromen binnen. Ook North West heeft haar mening over de producten gegeven in een TikTok-filmpje dat te zien is op het account dat ze samen met moeder Kim deelt. Volgens de 10-jarige geldt bij de producten: hoe meer je ervan gebruikt, hoe beter.

Eerlijke review van North West

"SKKN by Kim, een eerlijke make-up review", begint North de video die ruim vijf minuten duurt. Vervolgens is te zien hoe ze allerlei producten uit haar moeders collectie gebruikt terwijl ze ondertussen danst en zingt. Als eerste gebruikt ze het oogschaduwpalet en ze houdt zich daarbij niet in. De 10-jarige dochter van Kim en Kanye West smeert haar hele oogleden onder de zwarte oogschaduw. "Dit is letterlijk perfect. Niet te zwart. Ik hou ervan", zegt ze sarcastisch.

Ook de andere producten, zoals de lipliner en lippenstift, ontkomen niet aan haar eerlijke mening. Kim plaatste de video op het TikTokaccount met daarbij de caption: "Wat mijn dochter doet op mijn telefoon, haha".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritisch

Het is niet de eerste keer dat North haar eerlijke mening over haar moeder geeft. In een aflevering van The Kardashians was eerder al te zien hoe ze zich uitsprak over haar moeders look voor het Met Gala. Terwijl de ontwerper van de outfit nog bij hen in de kamer stond, gaf ze haar ongezouten kritiek: "Ze ziet eruit als een meisje uit Hawaï met een gescheurde jurk. De parels zien er ook nep uit."

Ster advertentie
Ster advertentie