Entertainment

Kanye West over nieuwe naaktvideo van vrouw Bianca Censori: "Ik doe wat ik wil"

foto: Instagram: @kanyewestfoto: Instagram: @kanyewest
  1. Newschevron right
  2. Kanye West over nieuwe naaktvideo van vrouw Bianca Censori: "Ik doe wat ik wil"

Er gaat bijna geen dag voorbij dat Kanye West niet het nieuws haalt. De rapper die afgelopen vrijdag het eerste deel van zijn langverwachte album Vultures dropte, heeft uitgehaald naar mensen die kritiek hebben op de content die hij post. Kanye West krijgt namelijk veel commentaar op nieuwe video's van zijn vrouw Bianca Censori, waarin ze zoals wel vaker zo goed als naakt is. "Ik doe wat ik wil."

Kanye West post video van Bianca

Kanye West plaatste maandag drie keer dezelfde video van zijn vrouw Bianca Censori. In het korte fragment zie je de 29-jarige schaars gekleed dansen op een feestje. Bianca draagt iets wat lijkt op een schort en nauwelijks haar borsten en vagina bedekt. "Ik wil jullie laten weten dat ik die video van mijn vrouw bewust drie keer heb gepost", aldus Kanye in een reactie via Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik doe wat ik wil'

Dat Kanye zo vaak beelden van zijn vrouw op zijn Instagram deelt, is volgens de rapper niet iets slechts. "De reden dat ik dat doe, is omdat zij mij gelukkig maakt." Ye laat weten dat Bianca ook de reden is dat hij zijn fans heeft kunnen blessen met nieuwe muziek. "Zij maakt mij echt blij. Daardoor heb ik de muziek kunnen maken die jullie gelukkig maakt en eindelijk het album uitgebracht waar jullie zo lang op hebben gewacht. Ga nu dan niet lopen zeuren over waarom ik mijn vrouw post."

Mochten er toch nog mensen zijn die van plan zijn om kritiek te blijven leveren, verzoekt Kanye ze op zijn zachtst gezegd om hun tijd anders te besteden. "Go f*ck yourself. Ik doe toch wat ik wil, dus laat de koning met rust."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ye breekt internet

Dat Kanye West houdt van schaars geklede vrouwen steekt hij niet onder stoelen of banken. Zo rapt Ye op de track BACK TO ME van zijn nieuwste album Vultures: "Beautiful, naked, big-titty women just don't fall out the sky, you know?" Het is dan ook niet de eerste keer dat de oprichter van Yeezy weinig aan de verbeelding over laat met zijn posts op Instagram. Zo deelde Kanye onlangs nog een reeks foto's van Bianca waarmee hij het internet brak.

Ster advertentie
Ster advertentie