Entertainment

Kanye West geeft paparazzi tips voor hoe zijn vrouw gefotografeerd moet worden

foto: Instagram: @kanyewest
  1. Newschevron right
  2. Kanye West geeft paparazzi tips voor hoe zijn vrouw gefotografeerd moet worden

Kanye West heeft schijnbaar strenge regels als het gaat om hoe zijn vrouw wordt gefotografeerd. De rapper was het niet eens met de manier waarop er foto's van Bianca werden genomen en besloot de fotograaf hierop aan te spreken.

Instructies aan paparazzi

In een video die op het internet circuleert, is te zien hoe Kanye West in gesprek gaat met een paparazzo op straat en hem instructies geeft. Zo vertelt hij precies op welke manier hij samen met zijn vrouw gefotografeerd wil worden, maar ook wat hij niet wil zien. "Wanneer we naar buiten lopen, wil ik dat je ons fotografeert. Ik wil niet dat je dit op 45 graden doet."

Zelf weet Kanye natuurlijk als geen ander wat de perfecte angles van zijn vrouw Bianca Censori zijn. Op Instagram deelde hij vorige week dan ook wéér gewaagde foto's van Censori.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Regels voor Bianca

Hoewel het enigszins aandoenlijk is dat Kanye wil dat Bianca perfect op een foto staat, is dit niet de eerste keer dat hij beslissingen voor haar maakt. Zo heeft de rapper Censori, volgens een bron aan Page Six, vorig jaar verteld dat ze niet zomaar zonder zijn toestemming mag spreken. "Kanye heeft een aantal regels voor Bianca, waaronder: nooit spreken en dragen wat hij wil dat ze draagt. Ze moet ook bepaalde voedingsmiddelen eten en sporten, ook al traint Kanye niet.”

Haar vriendinnen sloegen vervolgens alarm na dit nieuws en dit resulteerde erin dat Bianca en Kanye vorig jaar kort uit elkaar gingen. Hun breuk duurde alleen niet lang, want eind dit jaar werden ze weer samen gespot en leek alles koek en ei tussen het koppel te zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie