Entertainment

Kanye West haalt uit: "F*** jou en iedereen die zegt wat ik moet doen"

foto: YouTube: BLUX
  1. Newschevron right
  2. Kanye West haalt uit: "F*** jou en iedereen die zegt wat ik moet doen"

Kanye West heeft keihard uitgehaald naar een fan. De rapper krijgt de afgelopen weken veel kritiek voor de content die hij op social media deelt en is het zat dat mensen hem vertellen dat ze de oude Kanye missen. "F*** jou en iedereen die zegt wat ik moet doen."

Kanye West haalt uit naar fan

In een reeks screenshots laat de fan zien dat Kanye West zijn feedback niet waardeert. "Je kunt me niet vertellen wat ik moet doen op mijn pagina. Ontvolg me als je het niet leuk vindt", schrijft de rapper. Hoewel Ye in eerste instantie vrij rustig overkomt, slaat de sfeer snel om als de fan vraagt om 'de oude Kanye'. "Ik hou van jouw muziek en de oude jij. Het heeft mij, mijn vrienden en veel andere mensen enorm geïnspireerd. Asjeblieft, verander niet. Wees de oude Ye waar ik van hou. Dank je wel", aldus de fan.

foto: Instagram: @modernnotoriety

De oude Kanye

Kanye West vindt het verzoek van de fan maar vreemd. "Je klinkt gestoord", schrijft hij terug. "Als je van de oude Ye houdt, luister dan naar de oude Ye. Maar op dit moment ben ik een 46-jarige volwassen man." De rapper maakt vervolgens duidelijk dat hij zich niet laat vertellen hoe hij zich moet gedragen. "Ga kinderen maken als je graag mensen wil hebben die je kunt vertellen wat ze moeten doen."

foto: Instagram: @modernnotoriety

'Life is change'

Volgens Kanye West draait het leven om verandering. Hij begrijpt dan ook niet waarom mensen steeds verlangen naar 'de oude Kanye'. In zijn laatste bericht aan de fan lijkt Ye zijn zelfbeheersing volledig te verliezen. "F*** jou en iedereen die me vertelt wat voor persoon ik moet zijn, wat ik moet posten, waar ik me op moet focussen, op wie ik moet stemmen, wat voor muziek ik moet maken en wat voor kleding ik moet dragen." Kanye zou Kanye niet zijn als hij zijn rant niet zou afsluiten met een ironische toon. "Is dit inspirerend genoeg voor jou en je vrienden?"

foto: Instagram: @modernnotoriety

Bianca Censori en Vultures

De kritiek die Kanye West van zijn fans krijgt, gaat vooral over de content die hij post van zijn vrouw Bianca Censori. Zo is ze in de beelden die hij deelt regelmatig erg schaars gekleed en keuren mensen het af hoe hij haar behandelt. Daarnaast valt het zijn fans op dat Kanye West veel bezig is met randzaken, terwijl hij al lange tijd hint naar zijn volgende project Vultures in samenwerking met Ty Dolla $ign. Voor mensen die uitkijken naar zijn nieuwe muzikale werk kwam Kanye West gisteren wel met goed nieuws: het project Vultures kent drie albums, waarvan het eerste deel op 9 februari zal uitkomen.

Ster advertentie
Ster advertentie