Music

Kanye West brengt trailer van albums uit en deelt drie releasedata

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West brengt trailer van albums uit en deelt drie releasedata

Kanye West heeft op Instagram bekendgemaakt dat zijn album Vultures, in samenwerking met Ty Dolla $ign, op drie verschillende data zal uitkomen. Dit komt omdat het duo niet één, niet twee, maar drie versies van Vultures uitbrengt. Om dit goede nieuws te vieren, werden er vandaag drie albumcovers én een trailer op Instagram gedeeld.

Releasedata

Kanye heeft vandaag laten weten dat Vultures in drie verschillende delen wordt uitgebracht, namelijk op 9 februari, 8 maart en 5 april. Op het Instagram-account van Gosha Rubchinskiy, hoofd van design bij Yeezy, werden de drie albumcovers gedeeld. Hoewel de covers dezelfde afbeelding weergeven, verschillen ze wel van kleur.

De afbeelding op de omslag is geïnspireerd op het werk van Caspar David Friedrich. Een schilder die tijdens Kanye's Yeezus-periode ook gezien werd als inspiratiebron. Ook bracht Kanye de trailer van Vultures uit, waarin het gelijknamige nummer ook te horen is. Het is niet helemaal duidelijk wat de betekenis van de trailer is, maar naast clowns, maskers en uilen kunnen we stellen dat het behoorlijk duister is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans wachten

De eerste releasedatum van het album zou eigenlijk in oktober zijn, maar werd opgeschoven naar december. Volgens woordvoerders van de artiesten zou het album vervolgens op 12 januari uitkomen, maar ook dit gebeurde niet.

Op social media hebben fans al meerdere keren hun ongenoegen geuit over het uitgestelde album en ook nu laten velen weten dat ze Kanye niet meer vertrouwen. "We weten allemaal dat dit niet gaat gebeuren. Hij zal niet eens Volume 1 uitbrengen" en "Kanye kennende, duurt het drie jaar voordat Volume 3 uitkomt", reageren X-gebruikers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie