Music

Drake teaset komst van nieuwe muziek: "Kan niet te lang wegblijven"

foto: Instagram @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake teaset komst van nieuwe muziek: "Kan niet te lang wegblijven"

Het ziet ernaar uit dat Drake een streep heeft gezet door zijn keuze om na de release van For All The Dogs even een pauze te nemen. Tijdens zijn meest recente concert in St. Louis liet de Canadese rapper weten dat hij binnenkort weer de studio induikt.

"Hou van jullie"

Drake en J. Cole zijn momenteel samen bezig met hun It's All a Blur: Big As the What? Tour. Tijdens de show van afgelopen dinsdag liet Drake weten dat hij het voorlopig niet rustig aan zal doen. "Weet je, ik zei dat ik even een pauze zou inlassen en al die s**t, maar ik ben weer op pad. Het is moeilijk voor mij om bij jullie weg te blijven. Ik houd echt van jullie", aldus de rapper. "Je weet maar nooit. Misschien ga ik me wel vervelen en weer nieuwe muziek maken. We zien wel waar het schip strandt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pauze

Drake kondigde in oktober vorig jaar aan dat hij het even geen muziek meer zou maken. Naar eigen zeggen heeft hij al jaren last van zijn maag en moet hij zich focussen op zijn gezondheid. Ik heb zoveel vertrouwen in het werk dat ik zojuist heb uitgebracht, dat ik weet dat ik kan verdwijnen voor, zeg, zes maanden, een jaar, twee jaar. Hoewel ik niet echt hou van superlange verdwijningen omwille van het mysterie", liet de rapper destijds weten.

Scary Hours

Ook toen hield hij het niet lang vol om weg te blijven, want in november dropte hij alweer For All The Dogs: Scary Hours Edition. Ook kondigde hij kort daarna zijn huidige tour met J. Cole aan. De twee supersterren touren tot en met 16 april door Noord-Amerika.

Ster advertentie
Ster advertentie