Music

Drake brengt vanavond nieuw project 'Scary Hours 3' uit

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Drake brengt vanavond nieuw project 'Scary Hours 3' uit

Slechts een paar uur na de release van de indrukwekkende clip van First Person Shooter met J. Cole, heeft Drake nóg een grote verrassing voor zijn fans. Drake kondigt namelijk 'Scary Hours 3' aan. Lang hoeven fans niet te wachten op het nieuwe project, want de Canadese superster dropt het vanavond al!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Scary Hours 3

Hoewel het slechts een paar weken geleden is dat Drake zijn achtste studioalbum For All The Dogs uitbracht, kunnen fans alweer een nieuw project verwachten. In een soort trailer op social media kondigt Drake Scary Hours 3 aan.

Geen pauze

Kort na het droppen van For All The Dogs op 6 oktober, liet de rapper weten een pauze te nemen. Daar komt hij nu op terug. "Ik heb zoveel vertrouwen in het werk dat ik zojuist heb uitgebracht, dat ik weet dat ik kan verdwijnen voor, zeg, zes maanden, een jaar, twee jaar. Hoewel ik niet echt hou van superlange verdwijningen omwille van het mysterie", aldus Drake in de video. Hij had na het droppen van For All The Dogs zoveel inspiratie, dat er in korte tijd een heel nieuw project ontstond. Het project is volgens hem geschreven "in de laatste 5 dagen". Op het moment dat For All The Dogs uitkwam, stond er dus nog helemaal niks van dit project op papier.

De video eindigt met een orkest, dat wordt geleid door een dirigent en dramatische muziek speelt. Ten slotte wordt er ingezoomd op een 'koninklijke uitnodiging' die luidt: "October's Very Own & The Boy Presenteren: Scary Hours 3. Uitvoerende Producenten: Noel Cadastre, Aubrey Graham, Kevin Durant."

Ster advertentie
Ster advertentie