Entertainment

Drake wordt volgens Lil Wayne om déze reden gehaat: "Hij is light-skin"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake wordt volgens Lil Wayne om déze reden gehaat: "Hij is light-skin"

Drake mag dan heel veel liefde ontvangen, maar de rapper krijgt ook bakken met kritiek over zich heen. Lil Wayne kan zich daar natuurlijk niet in vinden, aangezien hij de rapper heeft ontdekt, maar hij heeft wel een antwoord op de vraag waarom Drake zo gehaat is.

Drake gehaat

Zonder Lil Wayne was Drake er zoals we hem vandaag de dag kennen waarschijnlijk niet geweest. Lil Wayne zorgde er namelijk voor dat de rapper getekend werd bij het label Young money en uitgroeide tot bijna iedereens meest beluisterde artiest op Spotify. Toch ontvangt Drake ook een heleboel haat en in de Richard Sherman's Podcast vertelt Lil Wayne waar hij denkt dat dit vandaan komt. "Hij is een light-skin. Dat is gewoon de Amerikaanse geschiedenis. Ik weet het omdat ik geen lichte huidskleur heb. Ik had een hekel aan alle jongens met een lichte huidskleur op school. Dus ja, het is de Amerikaanse geschiedenis, man."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Social media

Op social media worden er wel vaker grapjes gemaakt over Drake en dat hij een stereotypische 'light skin'-man zou zijn. Zo heeft dat volgens fans te maken met de muziek die hij maakt en hoe hij hier altijd gevoelig in weet te zijn, maar ook de manier waarop hij praat en zelfs op foto's poseert. Zo deelde de rapper onlangs ook een video, waarin hij een deel van zijn dag liet zien. Ook daarop kon Drizzy weer allerlei 'light-skin'-opmerkingen verwachten. "Drake is zó light skin" en "Drake is echt het toppunt van de light-skin man. Hij laat mij altijd lachen", reageren X-gebruikers op de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie