Entertainment

Drake liegt volgens fans om zijn lengte in nieuwe videoclip: "Drake is hier te oud voor"

foto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Drake liegt volgens fans om zijn lengte in nieuwe videoclip: "Drake is hier te oud voor"

Drake en J Cole hebben gisteren de videoclip voor hun nummer First Person Shooter uitgebracht. Naast de interessante referenties merkten fans ook nog iets anders op: Drake zou in de video even lang zijn als J Cole. Dit zou helemaal niet waar zijn en zorgde voor veel reacties.

Lengte Drake

Het was lange tijd bekend dat Drake een lengte van ongeveer 1,83 m zou hebben, maar in verschillende nummers heeft hij gezegd dat hij 1,87 m lang zou zijn. Deze informatie komt alleen niet overeen met de nieuwe videoclip van First Person Shooter. In de video staan J Cole en Drake namelijk naast elkaar en lijken zij dezelfde lengte te zijn. Dit zou volgens fans alleen helemaal niet kunnen, omdat J Cole 1,90 m lang zou zijn.

De lengte van Drake zorgde voor veel reacties op social media. "Drake is zo onzeker. Waarom liegt hij voor niets over zijn lengte?", schreef een X-gebruiker. "Ik heb nog nooit iemand gezien die zoveel liegt over zijn lengte als Drake" en "Drake is te oud om nog te liegen over zijn lengte", reageerden anderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie