Entertainment

Drake grapt over gelekte beelden: "Ik weet dat jullie op mijn reactie hebben gewacht"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake grapt over gelekte beelden: "Ik weet dat jullie op mijn reactie hebben gewacht"

Drake heeft voor het eerst openlijk gehint naar de naaktvideo van hem die is opgedoken. Tijdens zijn show in Nashville bracht de rapper het publiek op het verkeerde been en deed hij alsof hij het over de gelekte beelden wilde hebben. "Ik weet dat jullie op mijn reactie hebben gewacht."

Drake grapt over gelekte beelden

Voordat Drake de Bridgestone Arena op zijn grondvesten liet schudden, bedankte hij het publiek voor hun komst. De laatste keer dat de Canadese rapper in Nashville optrad, was in 2018. Drake gebruikte het moment om Takeoff, met wie hij destijds op het podium stond, te eren en bouwde de spanning langzaamaan op naar een ander onderwerp dat hij wilde behandelen. "Ik weet dat jullie op mijn reactie hebben gewacht. De geruchten zijn waar..", aldus de rapper, die de hele week trending was op social media vanwege een vermeende naaktvideo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Dat wilden jullie weten, toch?'

Het publiek wachtte in spanning af, maar realiseerde al snel dat ze door Drake voor de gek werden gehouden. Na een korte pauze zei de rapper lachend: "Mijn vader is inderdaad hier. Dat is wat jullie wilden weten, toch?" Terwijl aan de crowd te merken was dat ze in plaats van de info rondom zijn vader liever hadden gehad dat Drake een ander onderwerp aansneed, deed hij er nog een schepje boven op. "Maar dat is toch wat jullie wilden weten?"

Het feit dat Drake op deze manier grapt over de gelekte beelden doet veel mensen op social media denken dat hij daadwerkelijk de persoon in de video is. Het is echter niet zo dat Drake dat zelf heeft bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naaktvideo Drake

De vermeende naaktvideo van Drake dook afgelopen dinsdag op en werd op social media massaal besproken. In de expliciete video is een man te zien terwijl hij op bed ligt en zijn geslachtsdeel aanraakt. Het haar en het gezicht van de persoon op de video lijken heel erg op Drake, maar met alle AI-tools tegenwoordig is het natuurlijk ook mogelijk dat het om een nepvideo gaat.

Adin Ross besloot eerder deze week tijdens een van zijn livestreams Drake met de video te confronteren. In een spraakmemo zei Ross het volgende. "Ik ben nog steeds live, maar we waren die shit aan het kijken en het is gestoord. Je bent gezegend met je stem, met optredens, met wie je bent, met nummer 1 zijn en dan heb je ook nog een fucking raket." De enige reactie die Drake hierop gaf, waren volgens Ross een stuk of "acht lachende emoji's."

Ster advertentie
Ster advertentie