Entertainment

Drake reageert op gelekte naaktvideo die van hem rondgaat: "Je bent gezegend"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake reageert op gelekte naaktvideo die van hem rondgaat: "Je bent gezegend"

Het internet was weer in rep en roer en deze keer door Drake. Er ging namelijk een expliciete video rond van een naakte man, waarvan mensen overtuigd waren dat het de rapper was. Drake heeft hier een korte reactie op gegeven.

Drake reageert

De vermeende naaktvideo van Drake was gisteravond trending en werd massaal besproken op X. Fans waren namelijk van mening dat het echt Drake was die viraal ging. In de expliciete video was een man te zien terwijl hij op bed lag en zijn geslachtsdeel aanraakte. Zijn haar en gezicht leken duidelijk te maken dat het om de Canadese rapper ging. Toch waren er ook mensen die niet geloofden dat de rapper met zo'n video viraal zou zijn. Daarom besloot streamer Adin Ross tijdens een van zijn livestreams Drake hiermee te confronteren. In een spraakmemo zei Ross het volgende. "Ik ben nog steeds live, maar we waren die shit aan het kijken en het is gestoord. Je bent gezegend met je stem, met optredens, met wie je bent, met nummer 1 zijn en dan heb je ook nog een fucking raket."

De enige reactie die Drake hier op gaf, waren volgens Ross een stuk of "acht lachende emoji's."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties social media

Of het nu echt Drake is die te zien is in de naaktvideo is dus nog steeds onduidelijk. Volgens sommige fans kan het niemand anders dan de Canadese rapper zijn. Anderen kunnen maar moeilijk geloven dat er van zo’n superster als Drake een naaktvideo zou uitlekken. Op social media zorgde de video voor nog veel meer reacties. Zo zeggen veel mensen dat Drake vast blij moet zijn dat de video gelekt is. "Hij heeft geen schaamte en zal er vast van genieten dat zoveel mensen reageren" en "Nu begrijp ik waarom alle meisjes altijd in de rij voor hem staan. Het zal alleen maar meer worden."

Anderen denken dat hij deze video met voorbedachte rade heeft gestuurd naar iemand. "Drake lijkt mij echt het type dat dit zelf heeft gelekt" en "Waarom zou hij een video sturen als hij weet dat het waarschijnlijk gedeeld wordt?".

Ster advertentie
Ster advertentie