Music

Drake en Sexyy Red krijgen samen kindje in 'Rich Baby Daddy'

foto: YouTube: Drakefoto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Drake en Sexyy Red krijgen samen kindje in 'Rich Baby Daddy'

In de videoclip van Rich Baby Daddy verwelkomen Drake en Sexyy Red samen een kindje en schitteren ze als kersverse ouders. Ook SZA is erbij, zij komt eigenlijk opdagen voor een huisfeestje en gaat met het stel mee naar het ziekenhuis als ineens de vliezen van Sexyy Red breken. De spraakmakende clip is door Drake zelf geregisseerd.

Drake en Sexyy Red krijgen baby

Drake heeft de clip van Rich Baby Daddy woensdag online gegooid. In de video is te zien dat de Canadese rapper in een 'normale' wijk woont en zijn leven met een ouderwetse camcorder filmt. "Ik heb een klein busje voor de kinderen", aldus Drake, die zich voordoet als iemand die 'eindelijk de hood heeft verlaten'. Zo probeert de rapper zich in de video te focussen op een normaal leven en zich voor te bereiden op de geboorte van zijn kind.

Vol trots filmt Drake dan ook zijn "prachtige vrouw" Sexyy Red, die duidelijk hoogzwanger is. Na het openen van kerstcadeaus bij hun thuis wordt er samen met vrienden, onder wie SZA, oud en nieuw gevierd. Gedurende de festiviteiten breken de vliezen van Sexyy Red, waarna de drie hitmakers in de minibus van Drake naar het ziekenhuis snellen. Zo weet Sexyy Red haar baby net op tijd op aarde te zetten voordat haar verse begint en rapt ze de teksten terwijl ze de pasgeborene in haar armen wiegt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rich Baby Daddy

Na de geboorte van het kind wordt het feest door Drake, Sexyy Red en SZA in het ziekenhuis voortgezet. Voordat de credits in beeld verschijnen, zijn er in de videoclip beelden te zien van Sexyy Reds echte bevalling. De rapper was namelijk echt zwanger en verwelkomde onlangs haar tweede kind.

De clip van Rich Baby Daddy zal waarschijnlijk ook niet de laatste clip zijn waarin we Sexyy Red in een ziekenhuisbed zien. Een week geleden teasede ze namelijk nog de visuals van de track Bow Wow Wow (F My Baby Dad), waarin ze ook op de kraamafdeling te zien was. De rapper liet weten dat ze bezig is met veel nieuwe muziek, wat overigens ook voor Drake geldt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie