Films, Series & TV

Nostalgie: 'Totally Spies!' live-action serie in de maak

foto: Totally Spies! via YouTube
  1. Newschevron right
  2. Nostalgie: 'Totally Spies!' live-action serie in de maak

Goed nieuws voor iedereen die vroeger met veel plezier naar Totally Spies! keek. Amazon heeft namelijk plannen om de populaire serie te verfilmen en uit te brengen als live-action serie.

'Totally Spies!'

Alex, Clover en Sam beleefden de meest spannende avonturen als undercover spionnen en zijn voor velen een groot onderdeel van hun jeugd geweest. Beter nieuws kunnen we daarom niet brengen: de drie spionnen zullen namelijk te zien zijn in een live-action serie. Het wordt ook wel beschreven als een Young Adult-versie van de welbekende kinderserie. Hierin zullen de beste vriendinnen ook weer gevolgd worden, terwijl ze als internationale spionnen de wereld proberen te redden en tegelijkertijd naar school moeten gaan. Volgens Variety zal de serie geproduceerd worden door Will Ferell.

Het is nog niet duidelijk wie de rollen van Alex, Clover en Sam zullen vertolken en wanneer de serie te zien zal zijn.

Reacties

Op X komen er gemengde reacties op het nieuws van de Totally Spies! live-action serie. "Dit kan goed maar ook fout gaan, want throwback naar de keer dat ze hetzelfde probeerden te doen met de Powepuff Girls", reageert iemand. "Ik ben bang dat ze het gaan verpesten" en "We hebben dit niet nodig. De show is al perfect zo", reageren anderen. Gelukkig zijn er ook positieve reacties: "Dit is iets wat we graag willen zien", "Eindelijk!" en "Ik heb er zoveel zin in."

Ster advertentie
Ster advertentie