Games & gadgets

Eerste officiële trailer van live-action Pokémon-serie uitgebracht

foto: Trailer serie
  1. Newschevron right
  2. Eerste officiële trailer van live-action Pokémon-serie uitgebracht

In Japan is de eerste trailer uitgebracht voor de aankomende live-action serie genaamd Pokétsume. Deze serie werd eerder dit jaar aangekondigd en hoewel het niet direct over de beroemde Pokémon wezentjes gaat, heeft het er wel een link mee.

Storyline

Het verhaal draait om Madoka Agaki, een recent afgestudeerde die haar baan in een klein dorpje opzegt om naar Tokio te verhuizen en bij een reclamebureau te gaan werken. Het leven in Tokio blijkt echter behoorlijk stressvol te zijn voor Madoka. Maar wanneer ze een pakketje van haar moeder ontvangt met daarin een Game Boy Pocket en het spel Pokémon Red, besluit ze te gaan spelen. Tijdens het spelen leert ze waardevolle lessen die ze kan toepassen in haar echte leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Datum

De serie, die vrij vertaald kan worden als 'Avontuur in je zak steken', zal vanaf 20 oktober elke donderdag worden uitgezonden op TV Tokyo. Het is nog niet bekend of de serie, die in samenwerking met The Pokémon Company wordt geproduceerd, ooit buiten Japan zal worden uitgebracht. Het personage Madoka wordt gespeeld door Nanase Nishino, een voormalig lid van de Japanse muziekgroep Nogizaka46

Ster advertentie
Ster advertentie