Films, Series & TV

'Avatar: The Last Airbender' is nu te zien op Netflix

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'Avatar: The Last Airbender' is nu te zien op Netflix

De dag is eindelijk aangebroken: Avatar: The Last Airbender is vanaf vandaag op Netflix te bekijken. Er staan op dit moment acht afleveringen online, waarin het leven van de Avatar Aang te volgen is.

Avatar is vanaf vandaag te zien

Hoewel Avatar: The Last Airbender op dit moment maar uit acht afleveringen bestaat, duren ze gelukkig allemaal wel een uur. Het is voor nu niet duidelijk of er ook een tweede seizoen komt.

In de serie draait het allemaal om de jonge Avatar Aang. Nadat hij wordt gevonden door Katara en Sokka vormen ze een team en moet de Avatar ervoor gaan zorgen dat er weer balans in de vier naties ontstaat. Dit zal hem alleen maar lukken als hij een meester in alle vier de elementen, water, aarde, vuur en lucht, wordt. Hierbij krijgt hij hulp van allerlei vrienden die hij maakt tijdens zijn reis door de naties om uiteindelijk de wereld te redden van de Vuurnatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

De rol van Aang wordt vervuld door de jonge Gordon Cormier. Kiawentiio speelt Katara, Ian Ousley is getransformeerd tot Sokka en Dallas Liu tot Zuko. Verder bestaat de cast ook nog uit onder andere Daniel Dae Kim als Vuurheer Ozai en Paul Sun-Hyung Lee als Generaal Iroh.

Ster advertentie
Ster advertentie